Τρίτη 5 Μαΐου 2020


Αγαπητά μου παιδιά, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ευχόμαστε Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Δύναμη και Αισιοδοξία. Εν όψει της κρίσης στην οποία βρίσκεται η παγκόσμια κοινότητα λόγω της πανδημίας του  νέου Κορωναϊού, είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να το διαχειριστούμε με ψυχραιμία, θετική αντίληψη των πραγμάτων, ικανότητα ευελιξίας και επίλυσης προβλημάτων και με αίσθηση χιούμορ.

Το σχολείο έκλεισε, αλλά όλο το έμψυχο δυναμικό του είναι εδώ για να σας στηρίξουν, να σας εμψυχώσουν και να συνεχίσουν να σας προσφέρουν γνώση με ένα διαφοροποιημένο ίσως τρόπο. Εμείς, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσω της επικοινωνίας, να προσφέρουμε στα παιδιά συναισθηματική στήριξη και ενημέρωση και θα συνεχίσουμε με τα μέσα τα οποία διαθέτουμε να μαθαίνουμε στους μαθητές μας.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι η καθημερινή επαφή των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς στην αίθουσα, στο εργαστήριο, στην αυλή είναι αναντικατάστατη. Γι΄ αυτό ελπίζουμε, ευχόμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε  και ότι χρειάζεται, ακολουθώντας με ευλάβεια τις υποδείξεις του ΥΠΑΙΘ, ώστε να βρεθούμε σύντομα όλοι μαζί στο σχολειάκι μας στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι αυτό το χρονικό διάστημα η Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Κάππου Αγγελική είναι σε άδεια για λόγους υγείας και όλος ο Σύλλογος μας της εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορα να έρθει κοντά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Σύλλογο του σχολείου για την προσπάθεια του και την γρήγορη ανταπόκριση του στα νέα δεδομένα διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με το σχολείο μας και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Το σχολείο μας παραμένει ανοιχτό καθημερινά για τη διεκπεραίωση διοικητικών ζητημάτων, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΥΠΑΙΘ. 

Ευχόμαστε σε όλες και όλους Υγεία, Δύναμη, Υπομονή και Ελπίδα για να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτή τη δυσκολία.

Καλή και γρήγορη αντάμωση!

Με εκτίμηση και σεβασμό
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του σχολείου

         Καλτσά Αριστέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου