Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΕΕΕΕΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ



Αγαπητά μου παιδιά, - που πολύ μας έχετε λείψει-,  αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.
Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο λόγω του κορωνοιού και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
Για αυτό το δύσκολο αλλά αναγκαίο διάστημα απομάκρυνσης όλοι οι εκπαιδευτικοί όπως και το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας (ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός, φυσικοθεραπεύτρια και νοσηλεύτρια) είμαστε δίπλα σας στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και υποστήριξης. Επίσης θα επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά με e mail αλλά και τηλεφωνικά.
Έτσι,  με σεβασμό στις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ δημιουργήσαμε ψηφιακές τάξεις (e class) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, και στη συνέχεια τοποθετήσαμε εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και υποστηρικτικό υλικό, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καινούριες γνώσεις, να απασχοληθείτε δημιουργικά και να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας, μαζί με τη βοήθεια των γονέων σας ή άλλων αγαπημένων σας προσώπων.
Στην ιστοσελίδα του σχολείου για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να βρείτε συνδέσμους που σας οδηγούν άμεσα στις ψηφιακές τάξεις των εκπαιδευτικών μας και του ΕΕΠ, όπου θα βρίσκετε το σχετικό εκπαιδευτικό υλικό και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Θα ήταν πολύ σημαντικό αν , με τη βοήθεια μας, κάνατε εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και φυσικά στις ψηφιακές τάξεις μας.
Αγαπητά μου παιδιά θα σας παρακαλούσαμε με τη βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων να ελέγχετε πολύ συχνά το e mail σας και να μπαίνετε στις ψηφιακές τάξεις, ώστε να παρακολουθείτε τη συνεχή ανανέωση του εκπαιδευτικού υλικού και να υλοποιείτε τις δραστηριότητες.
Και όταν νιώθετε κούραση και η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη, τραγουδήστε ή βάλτε μουσική και χορέψτε με την οικογένειά σας ή βγείτε μια βόλτα στον κήπο σας. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ, ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Με εκτίμηση ,
η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας,
Κάππου Αγγελική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου