4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΧΩΡΟΥ ΑμεΑ & ΜΕΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ένα σημαντικό φεστιβάλ, θεσμός στο χώρο της αναπηρίας, διοργανώθηκε και φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά από την Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω στην Καρδίτσα. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας η 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων, με τη συμμετοχή 20 Ομάδων Χορού από όλη τη χώρα.
Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Κωστόπουλου. Οικονομική στήριξη στη διοργάνωση παρέχουν η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φανaριοφερσάλων, η ΠΕ Καρδίτσας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο Δήμος Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, η Κασταλία, η εταιρία Perfetto special, αλλά και πλήθος τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών. Οι παραστάσεις του φεστιβάλ μεταδόθηκαν ζωντανά (live streaming) από το site της ομάδας www.dryadesenplo.gr.
Το σχολείο μας συμμετείχε με την ομάδα "τα λευκά περιστέρια". Τα "λευκά περιστέρια" άνοιξαν τα φτερά τους και ταξίδεψαν στον πανελλήνιο αυτό διαγωνισμό στην Καρδίτσα, όπου και έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο των παρευρισκομένων, αλλά και όσων συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Οι μαθητές/τριες για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν γίνεται ομαδική προσπάθεια. 
Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση καθώς και την προσπάθειά μας στο youtube μέσω της "ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ" μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την πρόβα, το "κλίμα" και γενικότερα την προσπάθειά μας. 


Σχόλια (επιλέξτε): ή